Kokoska s mandľami
- cukrovinky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 45min.
- recept zobrazen: 126983x
Jednoducho a rýchlo možno aj týmto spôsobom pripraviť kapsičky, ktoré majú chuť Raffaella.
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 plechovka | salka |
100 g | mandle |
200 g | kokos |
Postup prípravy receptu
Mandle vhodíme do vriacej vody, 1minutu povaríme a scedíme. Mandle olúpeme. Šupka ide krásne po sparenie sloupnout. Kondenzované mlieko Salk zmiešame s kokosom. Vznikne tuhá hmota. Lyžičkou z kokosovej hmoty "ukrajujú" hrudky, ktoré prstom z lyžičky stiahneme priamo na plech s papierom na pečenie. Do každej hrudky vpichnite 1 tonzile. Pripravený plech dáme do predhriatej rúry. Kokoška s mandlí pečieme zvoľna ružova.