Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kokoška plnená čokoládovým krémom

  • cukrovinky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 70356x
Kokoška plnená čokoládovým krémom

Pracnejšie ale výborné kapsičky na koliesku z lineckého cesta plnené čokoládovým krémom poliate čokoládou.

vytlačiť recept Kokoška plnená čokoládovým krémom
recept Kokoška plnená čokoládovým krémom
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

cesto 1:

1 balíček vanilkový cukor
1 ks citrón
70 g cukor krupica
250 g hladká múka
150 g kokos strúhaný
150 g maslo
2 žĺtky

cesto 2:

300 g cukor krupica
300 g strúhaný kokos
6 bielok na sneh

krém:

1 kocka maslo
1 tobolka rozpustená horká čokoláda
2 dl rum
100 g cukor múčky

náplň:

50 g marmeláda ríbezľová

poleva:

50 g omega tuk
50 g kvalitné kakao
100 g rozpustená horká čokoláda

Postup prípravy receptu

Trebárs týždeň dopredu upečieme kolieska z lineckého cesta na podklad kokosek. Suroviny na cesto 1 spracujeme, necháme uležať, vykrojíme kolieska a upečieme. potom upečieme kapsičky. Bielky zbavené žĺtkov vyšľaháme so štipkou soli av priebehu příšleháme kokos a cukor. Keď je sneh ušľahaný, cukrárske sáčkom vyrobíme väčší pusinky. Pečieme pri 180 ° C kým nie sú kapsičky zlaté ale vo vnútri vláčne a šťavnaté. Dáme vychladnúť a medzitým pripravíme krém: maslo alebo Heru vyšľaháme s cukrom do peny, primiešame rum izbovej teploty a rozpustenou vychladnú čokoládou, dochutíme kakaom. Na Linecká kolieska nanesieme krém, priložíme kapsičky a dáme vychladiť, potom namáčame v čokoládovej poleve a znova dáme stuhnúť.

Komentáre k receptu Kokoška plnená čokoládovým krémom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty