Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Klobásy pečené na cibuli a čiernom pive

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 71725x
Klobásy pečené na cibuli a čiernom pive

Využite námet na dobrú večeru. Na pečenie možno použiť i silné párky.

vytlačiť recept Klobásy pečené na cibuli a čiernom pive
recept Klobásy pečené na cibuli a čiernom pive
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

6 - 8 ks uzeninová klobása
2 sklenky čierne pivo
2 lyžice pasta z feferóniek
2 lyžice kečup
2 lyžice Rama
2 ks cibula

podľa chuti:

mletý korenie

príloha:

chren
horcica
pečivo

Postup prípravy receptu

Klobásy po celej dĺžke zvrchu mierne narežeme a potrieme kečupom a feferonovou pastou, alebo čerstvými namletým feferónka. Dno pekáča vymažeme Ramou. Cibuľu nakrájame na kolieska a rozprestrieme na dno pekáča. Na cibuľu naukladáme klobásy a popepříme je. Pekáč vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri 180 ° C. Počas pečenia klobásy obraciame, a keď začne cibuľa sklovatět, podlievame aj čiernym pivom. Pečieme dozlata a chrumkava. Klobásy pečené na cibuľu a čiernom pive podávame s horčicou, chrenom a čerstvým pečivom. Zapíjame pivom.

Komentáre k receptu Klobásy pečené na cibuli a čiernom pive (1 komentár)

  • Klobás 29.August 2018 15:44

    Neznášam recepty, pri ktorých nie je čas!

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty