Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Klobása v kuracom kabátiku

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 22884x
Klobása v kuracom kabátiku

Kuracie mäso s klobásky pečené na čiernom pive.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Klobása v kuracom kabátiku
recept Klobása v kuracom kabátiku
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 ks kurací rezeň
4 plátky eidam
4 ks klobása

podľa chuti:

plnotučná horčica
1 lyžička mletá sladká paprika
soľ
čierne pivo
drvená rasca
mleté čierne korenie

Postup prípravy receptu

Klobásky na oboch koncoch rozrežeme do kríža. Kuracie rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a po vnútornej strane potrieme horčicou. Na rezeň položíme plátok syra, klobásu, zavinieme ako rolka a zaistíme potravinárskym špagátikom alebo špáradlami. Klobásy v kuracím kabátiku vložíme do pekáča, ešte raz osolíme a okoreníme, poprášime paprikou a drveným kmínom a podlejeme pivom. Vložíme do predhriatej rúry, v ktorej je pri 200 ° C pečieme približne pol hodiny, aby mäso bolo mäkké. Klobásy v kuracím kabátiku podávame s ryžou.

Komentáre k receptu Klobása v kuracom kabátiku (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty