Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Klasický rezeň naruby

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 81296x
Klasický rezeň naruby

Všetko v jednom hrnci.

vytlačiť recept Klasický rezeň naruby
recept Klasický rezeň naruby sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks cibula
1 kelímok smotana na šľahanie

na obalenie:

strúhanka
2 ks vajcia

podľa chuti:

soľ
4 plátky mäso
mleté čierne korenie

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Plátky mäsa, môže byť bravčové, hovädzie kuracie, králičie, naklepeme, osolíme a okoreníme. Obalíme v strúhanke a potom v rozšľahanom vajíčku. Z oboch strán plátky opečieme dozlata na oleji v pripravenej panvičke. Ošúpanú cibuľu si nakrájame na kolieska a rozložíme ju na dno pekáča. Na cibuľu naukladáme opečené plátky mäsa a znovu je prikryjeme plátkami cibule. Všetko zalejeme raz smotanou a priklopená pekáčik vložíme do rúry. Asi po 40 minútach pekáčik odklopíte a necháme dozlata opiecť. Klasický rezeň naruby podávame so zemiakmi, zemiakovou kašou alebo len s pečivom.

Komentáre k receptu Klasický rezeň naruby (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty