Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kebab z mletého mäsa

  • hlavné chody
  • bulharská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 77347x
Kebab z mletého mäsa

Jednoduchý a rýchly recept na pokrm z mletého mäsa.

vytlačiť recept Kebab z mletého mäsa
recept Kebab z mletého mäsa sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks vajcia
500 g mleté bravčové mäso
2 lyžice hladká múka
1 ks cibula
500 g mleté hovädzie mäso
1,5 dl voda
1 lyžička soľ

omáčka:

2 lyžice kyslá smotana
3 strúčiky cesnak
100 g jogurtová majonéza
100 g biely jogurt
soľ
štipiek drvená rasca
1 štipka mleté čierne korenie

podľa chuti:

1 lyžička korenie čubrica
1/2 lyžičky drvená rasca
oregano
tymián
estragón

Postup prípravy receptu

Obe mletá mäsa zmiešame. Veľkú cibuľu očistíme, nakrájame najemno a vsypeme k mäsu. Pridáme vajcia, múku, soľ, korenie, ostatné korenie a vodu. Dôkladne premiešame a zmes necháme chvíľu odležať v chlade. Medzitým si pripravíme omáčku. Cesnak očistíme a prelisujeme. Spojíme jogurt, majonézu a kyslú smotanu. Omáčku ochutíme cesnakom, soľou, korením a mletým kmínom. Predhrejeme rúru na 220 ° C. Z mäsovej hmoty namočenýma rukami tvoríme šišky, ktoré kladieme na rošt. Rýchlo zapečieme v rúre. Akonáhle sa mäso zp "ś, znížime teplotu na 175 ° C a šišky obrátime. Potom je dopečieme. Kebab z mletého mäsa vložíme do misky s alobalom, zabalíme a vrátime do vypnutej rúry. Budú dobre šťavnaté. Kebab z mletého mäsa podávame s pečivom, cesnakovou omáčkou a zdobíme zeleninou.

Komentáre k receptu Kebab z mletého mäsa (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty