Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kaviárové kolieska

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 66703x
Kaviárové kolieska

Znamenitá pochúťka pre slávnostnú príležitosť.

vytlačiť recept Kaviárové kolieska
recept Kaviárové kolieska
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks veka
200 g kaviár červený z lososa
olivový olej

krém:

100 g Lučina Línia
3 ks vajcia
100 g majonéza BONECO

na ozdobu:

zelená petržlenová vňať

podľa chuti:

soľ a korenie

Postup prípravy receptu

Príprava koliesok: Veku nakrájame na plátky 1 cm široké. Z plátkov formičky s priemerom 2 až 3 cm vykrojíme kolieska, ktoré usmažíme na oleji dozlatista. Na papierovom obrúsku je osušíme a necháme vychladnúť. Príprava krému na zdobenie: Vajcia uvaríme natvrdo. olúpeme a pozdĺžne rozrežeme. Vyberieme z nich žĺtky. Bielky uschováme pre ďalšie recept. Lučina trieme so studenými žĺtky dohladka. Osolíme, okoreníme a zľahka vmiešame majonézu. Zdobenie: Kolieska zdobíme po okrajoch krémom. Uprostred necháme jamku, ktorý vyplníme červeným kaviárom a povrch prizdobíme zeleným petržlenom.

Komentáre k receptu Kaviárové kolieska (1 komentár)

  • Paja 22.December 2012 09:29

    jakým kořením se dochucuje mimo tu sůl. je spousta druhů koření a nevím jaké se hodí, díky

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty