Kaviárové kolieska
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 66703x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 ks | veka |
200 g | kaviár červený z lososa |
olivový olej | |
krém: | |
100 g | Lučina Línia |
3 ks | vajcia |
100 g | majonéza BONECO |
na ozdobu: | |
zelená petržlenová vňať | |
podľa chuti: | |
soľ a korenie |
Postup prípravy receptu
Príprava koliesok: Veku nakrájame na plátky 1 cm široké. Z plátkov formičky s priemerom 2 až 3 cm vykrojíme kolieska, ktoré usmažíme na oleji dozlatista. Na papierovom obrúsku je osušíme a necháme vychladnúť. Príprava krému na zdobenie: Vajcia uvaríme natvrdo. olúpeme a pozdĺžne rozrežeme. Vyberieme z nich žĺtky. Bielky uschováme pre ďalšie recept. Lučina trieme so studenými žĺtky dohladka. Osolíme, okoreníme a zľahka vmiešame majonézu. Zdobenie: Kolieska zdobíme po okrajoch krémom. Uprostred necháme jamku, ktorý vyplníme červeným kaviárom a povrch prizdobíme zeleným petržlenom.
Komentáre k receptu Kaviárové kolieska (1 komentár)
-
Paja
22.December 2012 09:29
jakým kořením se dochucuje mimo tu sůl. je spousta druhů koření a nevím jaké se hodí, díky