Karobové hrudky
- cukrovinky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 25min.
- recept zobrazen: 11557x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
vlašské orechy | |
karobová kôstky | |
rum | |
stužený tuk 100% |
Postup prípravy receptu
Karobová kôstky (zakúpime na váhu v predajniach so zdravou výživou) rozpustíme vo vodnom kúpeli a podľa potreby zriedime stuženým tukom. Pridáme trošku rumu alebo rumové esencie. Rozpustený karob premiešame s nasekanými vlašskými orechmi a necháme trochu vychladnúť, sem tam premiešame. Hmotu naberáme lyžičkou do malých košíčkov. Karobová hrudky necháme v chlade úplne stuhnúť. Pomer karobu a orieškov je len na našej chuti, rovnako tak pridanie rumu.