Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kardinálová pečeň

  • hlavné chody
  • žádná kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 140080x
Kardinálová pečeň

Pečeň restovanou na cesnaku, cibuľke a slanine podávame sypaná opraženými kvapky.

vytlačiť recept Kardinálová pečeň
recept Kardinálová pečeň
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

50 g kečup
2 ks cibula
50 g mandle
  soľ
100 g šampiňóny
75 g slanina
1 dl víno červené
  cesnak
  korenie mleté
750 g pečeň hydinové

Postup prípravy receptu

Mierne zmrznutá pečeň nakrájame na menšie kocky alebo širšie rezance. Jemne nakrájanú slaninu rozpustíme, pridáme nakrájanú cibuľku, orestujeme, pridáme pečeň, lisovaný cesnak a korenie a za stáleho miešania restujeme do ružova. Pridáme pokrájané šampiňóny, kečup a víno, necháme krátko podusiť, ku koncu dochutíme soľou. Na tanieri zmes posypeme nasekanými praženými mandľami a podávame s hranolky a šalátom.

Komentáre k receptu Kardinálová pečeň (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty