Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kapustová s bravčovým mäsom

  • polievky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 53358x
Kapustová s bravčovým mäsom

Jednoduchá polievka vyskúšaná podľa rovnomenného francúzskeho filmu, kde ju varil a hlavne neodolateľne ponúkal k jedlu Louis de Funes.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Kapustová s bravčovým mäsom
recept Kapustová s bravčovým mäsom sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 ks cibula
1 ks bielej kapusty
50 g maslo
250 g Mrkva

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

100 g bravčové mäso

Postup prípravy receptu

Mrkva očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu nasekáme. Časť nakrouhaného kapusta, ktoré pripravujeme na naloženie alebo nakrájanú malú hlávku kapusty dáme spolu s ostatnými ingredienciami variť. Pre mlsnější jazýčky môžeme ešte pridať kúsok na kocky nakrájaného bravčového mäsa. Všetko necháme variť približne hodinu až do zmäknutia. Potom prípadne osolíme podľa chuti a môžeme hneď podávať. Chutí dobre s opraženou žemľou, ktorú pred podávaním dáme na tanier a polievkou prelejeme. Varíme Ak kapustová s bravčovým mäsom v tiitanovém riadu, môžeme nakrájané cibule pred varením ľahko orestovat na masle.

Komentáre k receptu Kapustová s bravčovým mäsom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty