Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kapor pečený po trebonsky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 134232x
Kapor pečený po trebonsky

Kapor je vraj najlepší z Třeboně. A ako ho robia priamo tam? No predsa takhle

vytlačiť recept Kapor pečený po trebonsky
recept Kapor pečený po trebonsky
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

soľ
2 lyžičky Rasco
50 g sadlo
rybie vývar alebo voda
4 porcie kapor
4 strúčiky cesnak

Postup prípravy receptu

Cesnak olúpeme a vymiešame so soľou. Masť rozpustíme. Jednotlivé porcie kapra umyjeme, osušíme, potrieme roztlačeným cesnakom so soľou, rozložíme do pekáča na rozpustené masť, zasypeme rascou av predhriatej rúre pečieme asi 15 minút na 200 ° C. Pri pečení prelievame vypečenou šťavou, ktorú podľa potreby dopĺňame vývarom, alebo vodou. Podávame so zeleninovou oblohou a varenými zemiakmi.

Komentáre k receptu Kapor pečený po trebonsky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty