Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kantonské kuracie rezance

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 135697x
Kantonské kuracie rezance

Ďalšie špecialita čínskej kuchyne.

vytlačiť recept Kantonské kuracie rezance
recept Kantonské kuracie rezance sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

korenie
250 g čerstvé šampiňóny
0,5 dl olej
1 ks cibula
2 ks kuracie prsia
1 pohár kantonská zmes so sezamom
soľ

Postup prípravy receptu

Cibuľu a šampiňóny olúpeme a nakrájame. Kuracie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Vo vyššej panvici rozohrejeme olej. Cibuľu v panvici podusíme, pridáme šampiňóny a nakoniec mäso. Zmes osolíme, okoreníme a dusíme, ako je mäso mäkké. Potom prilejeme kantonská zmes so sezamom a ešte varíme asi 5 - 10 minút. Podávame s ryžou.

Komentáre k receptu Kantonské kuracie rezance (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty