Kantonské kuracie rezance
- hlavné chody
- čínská kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 137512x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
250 g | čerstvé šampiňóny |
0,5 dl | olej |
1 ks | cibula |
2 ks | kuracie prsia |
1 pohár | kantonská zmes so sezamom |
soľ | |
korenie |
Postup prípravy receptu
Cibuľu a šampiňóny olúpeme a nakrájame. Kuracie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Vo vyššej panvici rozohrejeme olej. Cibuľu v panvici podusíme, pridáme šampiňóny a nakoniec mäso. Zmes osolíme, okoreníme a dusíme, ako je mäso mäkké. Potom prilejeme kantonská zmes so sezamom a ešte varíme asi 5 - 10 minút. Podávame s ryžou.