Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kantonské kuracie rezance

  • hlavné chody
  • čínská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 137512x
Kantonské kuracie rezance

Ďalšie špecialita čínskej kuchyne.

vytlačiť recept Kantonské kuracie rezance
recept Kantonské kuracie rezance sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

250 g čerstvé šampiňóny
0,5 dl olej
1 ks cibula
2 ks kuracie prsia
1 pohár kantonská zmes so sezamom
soľ
korenie

Postup prípravy receptu

Cibuľu a šampiňóny olúpeme a nakrájame. Kuracie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Vo vyššej panvici rozohrejeme olej. Cibuľu v panvici podusíme, pridáme šampiňóny a nakoniec mäso. Zmes osolíme, okoreníme a dusíme, ako je mäso mäkké. Potom prilejeme kantonská zmes so sezamom a ešte varíme asi 5 - 10 minút. Podávame s ryžou.

Komentáre k receptu Kantonské kuracie rezance (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty