Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kančie stehno s brusnicami

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63280x
Kančie stehno s brusnicami

Recept jednoduchý na prípravu.

vytlačiť recept Kančie stehno s brusnicami
recept Kančie stehno s brusnicami
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 lyžice olej
3 ks cibula
3 lyžice brusnice
200 ml červené víno
800 g Kanc stehno

podľa chuti:

3 ks bobkový list
zmes korenia divočina
soľ

podľa potreby:

hotová zápražka
voda

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme a nakrájame na půlkolečka. Kanc stehno podľa potreby očistíme, odblaníme, nakrájame na rezance a okoreníme. Na rozpálenom oleji opečieme cibuľu, kým dosklovita, potom pridávame Kanc stehno, bobkový list a restujeme. Podlejeme vínom, keď nemáme, musí nám stačiť voda. Dusíme domäkka. Ku koncu pridáme brusnice a hotový pokrm prehrejeme. Kanc stehno s brusnicami ihneď podávame. Ak máme radi koncentrovaná jedla, môžeme použiť hotovú zápražku. Kanc stehno najlepšie chutí s dusenou ryžou.

Komentáre k receptu Kančie stehno s brusnicami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty