Kalerábové rezne
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 26768x
Recept na lacný a dobrý obed, ktorý môžeme jesť aj za studena len tak treba s chlebom a horčicou alebo kečupom.
Recept na 4 porcie.
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
2 ks | kaleráb |
podľa chuti: | |
soľ | |
vegeta | |
trojobal: | |
hladká múka | |
strúhanka | |
vajcia |
Postup prípravy receptu
Kaleráby olúpeme a nakrájame na plátky asi 1 cm široké. Kaleráby dáme do vriacej vody, pridáme soľ a vegetu a varíme asi 5 minút. Potom plátky vyberieme a necháme vychladnúť. Kalerábu obalíme v klasickom trojobale a smažíme dozlata. Kedlubnové rezne podávame treba so zemiakovou kašou.