Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kalerábové rezne

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25674x
Kalerábové rezne

Recept na lacný a dobrý obed, ktorý môžeme jesť aj za studena len tak treba s chlebom a horčicou alebo kečupom.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Kalerábové rezne
recept Kalerábové rezne
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 ks kaleráb

podľa chuti:

vegeta
soľ

trojobal:

vajcia
hladká múka
strúhanka

Postup prípravy receptu

Kaleráby olúpeme a nakrájame na plátky asi 1 cm široké. Kaleráby dáme do vriacej vody, pridáme soľ a vegetu a varíme asi 5 minút. Potom plátky vyberieme a necháme vychladnúť. Kalerábu obalíme v klasickom trojobale a smažíme dozlata. Kedlubnové rezne podávame treba so zemiakovou kašou.

Komentáre k receptu Kalerábové rezne (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2022 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty