Kalerábová príloha
- prílohy
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 151595x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
hladká múka | |
Rasco | |
soľ | |
6 ks | kaleráb |
2 lyžice | olej |
cukor | |
1 ks | cibula |
Postup prípravy receptu
Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno. Kaleráby tiež olúpeme a nastrúhame nahrubo. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nastrúhané kaleráby, okoreníme rascou, osolíme a osmažíme. Podlejeme malým množstvom vody a podusíme domäkka. Pred koncom tepelnej úpravy poprášime hladkou múkou a podľa chuti okyselíme a osladíme. Kedlubnové kapusta je skvelou prílohou k mäsu so zemiakovým knedľou.