Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kalerábová príloha

  • prílohy
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 151595x
Kalerábová príloha

Obľúbená príloha k mäsu a zemiakovému knedle.

vytlačiť recept Kalerábová príloha
recept Kalerábová príloha
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

hladká múka
Rasco
soľ
6 ks kaleráb
2 lyžice olej
cukor
1 ks cibula

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno. Kaleráby tiež olúpeme a nastrúhame nahrubo. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nastrúhané kaleráby, okoreníme rascou, osolíme a osmažíme. Podlejeme malým množstvom vody a podusíme domäkka. Pred koncom tepelnej úpravy poprášime hladkou múkou a podľa chuti okyselíme a osladíme. Kedlubnové kapusta je skvelou prílohou k mäsu so zemiakovým knedľou.

Komentáre k receptu Kalerábová príloha (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty