Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Kakaový koláč z remosky

  • múčniky
  • česká kuchyňa
  • recept zobrazen: 59233x
Kakaový koláč z remosky

Jednoduché cesto upečené v remosce. Korpus potretie marmeládou, preliaty čokoládou a zdobený kokosom.

vytlačiť recept Kakaový koláč z remosky
recept Kakaový koláč z remosky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 dl kefír
2 ks vajcia
350 g polohrubá múka
2 lyžice kakao
2 lyžičky prášok do pečiva
2 dl olej
300 g cukor krupica

na ozdobu:

1 balíček tmavá čokoládová poleva
1 hrsť kokos

na potření:

ríbezľová marmeláda
rum

podľa potreby:

tuk na vymazanie
hrubá múka na vysypanie

Postup prípravy receptu

Múku zmiešame s cukrom, kakaom a práškom do pečiva. Do sypkej zmesi pridáme vajcia, olej a kefír. Dobre premiešame. Cesto nalejeme do vymastenej a vysypanej remosky a upečieme. Po vychladnutí vyklopíme a potrieme džemom zmiešanou s rumom. Kakaový koláč z remosky prelejeme čokoládovou polevou. Ako poleva tuhne, posypeme povrch koláča kokosom.

Komentáre k receptu Kakaový koláč z remosky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty