Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Jemné kuracie prsia

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 65975x
Jemné kuracie prsia

Veľmi jemná kuracie prsia - treba sa špenátom a zemiakovými knedličkami!

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Jemné kuracie prsia
recept Jemné kuracie prsia
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 lyžice olivový olej
4 ks kuracie prsia
4 lyžice grilovacie korenie

príloha:

maslo na smaženie
1 balíček mrazený špenát
cibula
zemiakové kolíky
250 g kyslá kapusta

Postup prípravy receptu

Kuracie prsia dobre opláchneme, šikmým rezom prekrojíme. Mäso posypeme grilovacím korením a pokvapkáme olivovým olejom. Vložíme do hrnci a necháme chvíľu odležať. Nahrejeme si hlbšiu panvicu a vložíme na ňu pripravené porcie mäsa. Orestujeme mäso z jednej strany, po otočení priklopíme pokrievkou. Asi za 10 minút je mäso hotové. Kuracie prsia podávame s zemiakovými kolíky, s tepelne spracovaným špenátom a lyžicou vareného kyslej kapusty. Kapusta prelejeme lyžicou cibuľky opečených na masle.

Komentáre k receptu Jemné kuracie prsia (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty