Jemná nátierka na chlebíčky
- chuťovky
- Ostatní kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 32890x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
100 g | maslo |
100 g | kečup |
500 g | nízkotučný tvaroh |
3 lyžice | majonéza |
podľa chuti: | |
bazalka | |
žerucha | |
kôpor | |
pažítka | |
1 strúčik | cesnak |
Postup prípravy receptu
Cesnak ošúpeme a prelisujeme, bylinky nasekáme. Tvaroh vymiešame spolu s maslom a majonézou do hmoty. Ochutíme cesnakom, podľa chuti pridáme kôpor, bazalku, pažítku a žeruchu. Nakoniec pridáme kečup. Jemná nátierka sa hodí k príprave obložených chlebíčkov, ale dobre chutí aj samotná s čerstvým pečivom.