Jemná krabia nátierka
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 8266x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
250 g | krabie tyčinky Surimi |
100 g | mozzarella |
3 - 4 kvapiek | citrónová šťava |
1 kelímok | nátierkové maslo bez príchute |
soľ | |
1 kelímok | kyslá smotana |
mletý farebný korenie |
Postup prípravy receptu
Krabie tyčinky rozmrazíme a nakrájame nadrobno. Mozzarellu zlejeme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Do misky vyklopíme nátierkové maslo, smotanu, mozzarellu a primiešame krabie tyčinky. Ochutíme soľou, korením, citrónovou šťavou a nakoniec pridáme najemno nasekanú čerstvú pažítku. Jemnú krabie nátierku necháme pred podávaním vychladiť. Nátierku podávame s akýmkoľvek pečivom, je vhodná aj na chlebíčky. Nátierky môžeme ešte viac zjemniť, keď časť kyslej smotany nahradíme smotanou na šľahanie.