Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Jednoduchý nakladaný hermelín

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 34189x
Jednoduchý nakladaný hermelín

Moja úprava receptu na nakladaný hermelín.

vytlačiť recept Jednoduchý nakladaný hermelín
recept Jednoduchý nakladaný hermelín sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 ks hermelín

podľa chuti:

provensálske korenie
bobkový list
nasekané vlašské orechy
grilovacie korenie

podľa potreby:

1 hrnek slnečnicový olej

príloha:

3 ks čerstvý chlieb
3 ks naložené paprička

Postup prípravy receptu

Malé hermelíny (typu Sedlčanský hermelín, veľké sa nezmestia do zaváracie poháre) pozdĺžne rozrežeme asi do 2 / 3, až vznikne kapsa. Dovnútra a na povrchu posypeme grilovacím a provensálskym korením. Pokiaľ bude hermelín ľahko potretej olejom, bude na ňom korenie lepšie držať a nebude padať. Vlašské orechy jemne pokrájame a pridáme dovnútra hermelín. Hermelíny naskladáme do zaváracie poháre. Do pohára vložíme bobkový list. Pohári zalejeme olejom. Pohári uzavrieme av teple necháme 3 dni uležať (v chladničke týždeň). Ku každému nakládanému hermelín podávame naloženú papričku alebo feferónku. Servírujeme s čerstvým chlebom.

Komentáre k receptu Jednoduchý nakladaný hermelín (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty