Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Jednoduchá sekaná

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 134676x
Jednoduchá sekaná

Jednoduchý recept na klasickú sekanou

vytlačiť recept Jednoduchá sekaná
recept Jednoduchá sekaná sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks cibula
korenie na pečené mäso
1/2 paličky cesnak
mlieko na namočenie rožkov
soľ
mletý kmín
korenie do mletých mas
500 g mleté mäso
2 ks vajcia
Podravka
3 ks rožok
korenie
majorana

Postup prípravy receptu

Rožky namočíme do mlieka. Keď sú mäkké, mlieko vytlačíme a rožky vpracujeme do mletého mäsa. Rovnako tak do mäsa zapracujeme vajcia a koreniny. Cibuľu s cesnakom olúpeme, nasekáme na jemno a na panvici zesklovatíme. Zmes tiež vmiešame do mletého mäsa. Podľa chuti osolíme, vypracujeme dve malé šišky a dáme ich do zapekacej misky alebo pekáča. Mäso prelejeme studenou vodou, priklopíme a dáme do predhriatej rúry na 220 ° C piecť približne na hodinu. 20 minút pred dopečením odklopíte, polejeme výpekom a nezakryté necháme dopiecť. Podávame s varenými zemiakmi.

Komentáre k receptu Jednoduchá sekaná (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty