Jahody s tvarohovým krémom a piškótami
- dezerty
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 15min.
- recept zobrazen: 128613x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
250 g | mäkký tvaroh |
1 kelímok | kyslá smotana |
1 lyžica | cukor múčka |
1 lyžica | mlieko |
250 g | čerstvé jahody |
1 balíček | vanilkový cukor |
20 ks | piškóty |
Postup prípravy receptu
Jahody umyjeme, zbavíme lístkov a rozštvrtíme. Piškóty tiež rozkrojíme na štvrtiny. Elektrickým šľahačom vyšľaháme tvaroh, mlieko, cukry a kyslu smotanu do tvarohového krému. Do misiek rozdelíme piškóty, jahody a prelejeme tvarohovým krémom. Dobre premiešame. Jahody s tvarohovým krémom a piškótami zdobíme napríklad čerstvé jahody a podávame.