Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Jahody s penou z mascarpone

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 70525x
Jahody s penou z mascarpone

Recept sa hodí aj ako predjedlo a nielen pre letné slávnosti.

vytlačiť recept Jahody s penou z mascarpone
recept Jahody s penou z mascarpone sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

4 lyžice pomarančová šťava
500 g čerstvých jahôd
3 lyžice práškový cukor
3 lyžice kyslá smotana
250 g mascarpone

na ozdobu:

mandľové lupienky
medovka
mäta

podľa chuti:

balsamicový ocot

Postup prípravy receptu

Mascarpone šľaháme s kyslou smotanou, pomarančovou šťavou a cukrom na hladký krém. Jahody od špičky rozkrojíme do kríža asi do 3 / 4 - aby sa nám nerozpadly.Krém preložíme do vrecka na zdobenie a ozdobne naplníme rozkrojené jahody. Pokropíme balsamicovým octom a ozdobíme podľa vlastnej fantázie.

Komentáre k receptu Jahody s penou z mascarpone (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty