Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hydinové mäso na mede

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 90398x
Hydinové mäso na mede

Rýchly pokrm z hydinového mäsa zapekaný v rúre.

vytlačiť recept Hydinové mäso na mede
recept Hydinové mäso na mede sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

400 g hydinové mäso

zálievka:

2 lyžice sójová omáčka
1 dl biele víno
1 dl mäsový vývar
2 lyžice med
1 lyžička Vegeta

Postup prípravy receptu

Hydinové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie medailóniky alebo na rezance. Na panvici rozohrejeme olej a mäso na ňom ľahko opečieme. Rúru predhrejeme na 200 ° C. sójovú omáčku, med, vegetu, vývar a víno vymiešame na zálievku. Opečené mäso is výpekom preložíme do zapekacej misky, prelejeme časťou zálievky a dáme zapiecť. Počas pečenia prelievame zvyškom marinády. Hydinové mäso na mede môžeme podávať iba s tmavým pečivom, ale vhodnou prílohou je aj ryža.

Komentáre k receptu Hydinové mäso na mede (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty