Hydinové mäso na mede
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 35min.
- recept zobrazen: 90398x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
400 g | hydinové mäso |
zálievka: | |
2 lyžice | sójová omáčka |
1 dl | biele víno |
1 dl | mäsový vývar |
2 lyžice | med |
1 lyžička | Vegeta |
Postup prípravy receptu
Hydinové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie medailóniky alebo na rezance. Na panvici rozohrejeme olej a mäso na ňom ľahko opečieme. Rúru predhrejeme na 200 ° C. sójovú omáčku, med, vegetu, vývar a víno vymiešame na zálievku. Opečené mäso is výpekom preložíme do zapekacej misky, prelejeme časťou zálievky a dáme zapiecť. Počas pečenia prelievame zvyškom marinády. Hydinové mäso na mede môžeme podávať iba s tmavým pečivom, ale vhodnou prílohou je aj ryža.