Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hydinové jaternice na šaláte s jablkami a mandľami

  • predjedlá
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 62422x
Hydinové jaternice na šaláte s jablkami a mandľami

Recept, ktorý poteší chuťové zmysly každého gurmána. Vynikajúci predjedlo hodiaci sa k zvláštnym príležitostiam.

vytlačiť recept Hydinové jaternice na šaláte s jablkami a mandľami
recept Hydinové jaternice na šaláte s jablkami a mandľami
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

200 g listový šalát
100 g jablká
20 g trstinový cukor
2 cl olivový olej
150 g hydinové pečeň
20 g maslo
10 cl olej
10 g mandle
2 cl ocot balzamico
1 g korenie biely mletý
1 g soľ

Postup prípravy receptu

Najskôr orestujeme hydinové jatýrka (kuracie, kačacie, husacie), aké kto má rád, tak aby bola vnútri ružová. Potom zľahka osolíme a okoreníme. Zvlášť na panvici rozpustíme maslo av ňom trstinový cukor, do toho potom vložíme nelúpaná na osminky vyjadrená a jablká a restujeme dozlata. Ku koncu pridáme sekané mandle a všetko spolu vrátane pečene málinko orestujeme. Na tanier si pripravíme ručne natrhané listové šaláty, ktoré pokvapkáme olivovým olejom zmiešaným s balzamicem (pol na pol) a poukladáme pečeňou a jablkami. Dobrú chuť

Komentáre k receptu Hydinové jaternice na šaláte s jablkami a mandľami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty