Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hydinová pečeň na cibuľke

  • hlavné chody
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 156063x
Hydinová pečeň na cibuľke

Jednoduchý recept na pečeň na cibuľke. Ja vynechávam omáčku a túto zmes potom podávam s čerstvým chlebom alebo hrianka. Naloženie do mlieka môžete vynechať, ale pečeň sú potom mäkšie a šťavnatejšie.

vytlačiť recept Hydinová pečeň na cibuľke
recept Hydinová pečeň na cibuľke sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

soľ
solamyl alebo múka
3 ks cibuľa (väčšia)
2 lyžice sadlo
korenie
500 g hydinové pečeň
20 dkg slanina

Postup prípravy receptu

Pečeň očistíme, prepláchneme, osušíme, pokrájame na väčšie kúsky, zalejeme trochou mlieka a premiešame.
Cibuľu očistíme a pokrájame na půlkolečka. Slaninu nakrájame na kocky.

Rozpálime si panvu. Na ňu pridáme slaninu a restujeme ju, kým sa nezačne mierne škvařit. Potom pridáme cibuľu. Tú restujeme, kým dosklovita. Potom pridáme masť a pečeň.

Mäso necháme zatiahnuť a okoreníme ho. Restujeme domäkka. Hotová pečeň osolíme a vytiahneme. Ak chceme mať omáčku, pridáme do výpeku trochu múky alebo solamylu.

Pečeň s omáčkou podávame s ryžou alebo knedľou.

Komentáre k receptu Hydinová pečeň na cibuľke (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2020 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty