Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hustá polievka z údeného rebra

  • polievky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 130581x
Hustá polievka z údeného rebra

Chutí a hlavne sýta polievka. Recept poteší tých, ktorí holdujú českej kuchyni.

vytlačiť recept Hustá polievka z údeného rebra
recept Hustá polievka z údeného rebra sa mi páči
(Recept sa páči celkom 3x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

50 g maslo
150 g mrazená zeleninová zmes
80 g krupice
2 lyžice polievkové korenie
2 ks vajcia
1 ks údené rebro

podľa chuti:

mletý korenie
soľ

Postup prípravy receptu

Údené rebro umyjeme a dáme uvariť do horúcej vody. Keď je mäso mäkké, vyberieme kosti a mäso nakrájame na drobné kúsky. Na masle opražíme zeleninovú zmes a rozmixujeme. Do rozmixovaného základu vmiešame krupicu a chvíľu restujeme. Potom zalejeme vývarom zo rebrá a rozmiešame na hustú kašu. Okoreníme, vmiešame kúsky údeného mäsa a prehrejeme. Hustú polievku z údeného rebra odstavíme, vmiešame dve rozšľahané vajcia a môžeme podávať.

Komentáre k receptu Hustá polievka z údeného rebra (1 komentár)

  • anna gašparová 15.August 2013 21:12

    práve som si lámala hlavu akú polievočku uvarím a tu váš receptík výborný jednoduchý chutnučký dík doporučujem uvariť ,vaša Anna!

Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty