Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Huby v kyslom náleve

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 53590x
Huby v kyslom náleve

Kyslé hubky ako príloha alebo len tak na chuť samotnej.

vytlačiť recept Huby v kyslom náleve
recept Huby v kyslom náleve sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

nové korenie celé

nálev:

6 dl voda
40 g cukor
4 dl ocot
15 g soľ

Postup prípravy receptu

Najprv si očistené huby předvaříme 5 minút, a to na 1 liter vody príde 1 lyžička soli a na špičku noža kyselina citrónová. Podľa množstva húb dávku prispôsobíme. Potom huby scedíme, naukladáme do pohárov a zalejeme nálevom, ktorý sme 5 minút povařili a pridali do neho pár guličiek nového korenia a celého korenia. Na povrch pohárov pridáme cibuľu a bobkový list, zavíčkujeme a zavaríme 35 minút na 80 stupňov.

Komentáre k receptu Huby v kyslom náleve (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty