Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hubovo-sýrové špenátové rezance

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 127262x
Hubovo-sýrové špenátové rezance

Večera bez mäsa môže nielen lákavo vyzerať, ale aj výborne chutiť.

vytlačiť recept Hubovo-sýrové špenátové rezance
recept Hubovo-sýrové špenátové rezance
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks cibula
drvená rasca
50 g maslo
500 g špenátové rezance
500 ml mlieko
200 g huby
soľ
2 ks tavený syr
petržlen
100 g údený eidam (plátky)

Postup prípravy receptu

Špenátové rezance uvaríme podľa návodu na obale, scedíme a prepláchneme. Zatiaľ si očistíme cibuľu a huby. Cibuľu nakrájame nadrobno a huby na kúsky. V hrnci alebo panvici rozohrejeme maslo a zesklovatíme na ňom cibuľu. Pridáme huby a zmes ochutíme podľa chuti soľou a rascou. Ľahko je orestujeme. Tavený syr vidličkou roztlačíme, pridáme spolu s mliekom k hubám a rozvaríme. Hubovú zmes zmiešame s odkvapkanými špenátovým rezancami. Na tanieri ozdobíme Růžičkom z údeného plátkového syra a dáme na chvíľočku zapiecť do mikrovlnky, aby syr jenom povolil. Hubová-syrové špenátové rezance ihneď podávame .

Komentáre k receptu Hubovo-sýrové špenátové rezance (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty