Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hubové toasty na spôsob tataráku

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 58637x
Hubové toasty na spôsob tataráku

Recept na hubovú zmes, ktorú podávame na topinkách. Chuťovka, ktorá pripomína tatarák, je výborná k pivu.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Hubové toasty na spôsob tataráku
recept Hubové toasty na spôsob tataráku sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžice paradajkový pretlak
300 g huby (šampiňóny)
1 ks cibula
3 strúčiky cesnak

na ozdobu:

vňať cibuľky
paradajka

podľa chuti:

mletá sladká paprika
soľ
mletá chilli paprika
mleté čierne korenie
worchesterová omáčka
drvená rasca

podľa potreby:

chlebovej hrianky
olej

Postup prípravy receptu

Huby očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kocky. Cesnak olúpeme a vymiešame so soľou a korením. Vňať cibuľky umyjeme a usekáme nadrobno. Na oleji osmažíme huby, vmiešame cibuľu, osolíme, okoreníme a podusíme. Šťavu necháme vysmahnout a potom pridáme paradajkový pretlak, cesnak, korenie a ostatné Dochucovacie. Všetko spojíme v houbvou hmotu. Na oleji si pripravíme chlebové hrianky, potrieme ich strúčikom cesnaku a nanesieme na ne hubovú zmes. Pred podávaním toasty posypeme usekanou cibuľkou a prizdobíme kúskom rajčiaka. Hubové toasty na spôsob tataráku podávame teplé. Výborne chutia s pivom.

Komentáre k receptu Hubové toasty na spôsob tataráku (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty