Hubové rezne inak
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 23657x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
mletý kmín | |
500 g | čersvé huby |
5 ks | vajcia |
1 ks | cibula |
podľa chuti: | |
soľ | |
podľa potreby: | |
olej na vyprážanie | |
trojobal: | |
hladká múka | |
2 ks | vajcia |
strúhanka |
Postup prípravy receptu
Očistíme a nakrájame cibuľu najemno. Huby očistíme a tiež nakrájame nadrobno. V panvici rozpálime olej, vsypeme cibuľu a orestujeme ju. Na cibuľu nasypeme huby, ktoré sme osolili, okmínovali a malinko okorenil. Podusíme domäkka, zvyšnú vodu vydusíme. Zmes necháme riadne vychladnúť. Do studenej zmesi vmiešame vajcia. Na rozpálenom oleji z tejto zmesi vyprážame rezne. Smažíme je na lívanečníku, udrží tvar a môžu byť vysoké. Usmažené placky obalíme v trojobale a znova usmažíme. Hubové rezne inak podávame so zemiakmi alebo zemiakovou kašou.