Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hrozienkové jednohubky

  • chuťovky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63071x
Hrozienkové jednohubky

Syr, cesnak a hrozienka v rumu. To je kombinácia pre nátierku na dnešný večer. Ale pozor, patrila chutí ešte lepšie.

vytlačiť recept Hrozienkové jednohubky
recept Hrozienkové jednohubky sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 kelímok tatárska omáčka (100g)
4 lyžice rum
250 g syr Primátor
4 lyžice hrozienka
1 kelímok majonéza (100g)
5 strúčikov cesnak

na potření:

maslo

príloha:

rožok

Postup prípravy receptu

Hrozienka ponoríme do rumu a necháme ich "máčať". Syr nastrúhame na strúhadle nahrubo. Pridáme cesnak nastrúhaný najemno, majonézu aj tatarku a zamiešame. Potom pridáme odkvapkané hrozienka, premiešame a nátierku necháme v chladničke asi hodinu rozležet. Rožky nakrájame na kolieska a slabo je potrieme maslom. Na maslo v silnejšej vrstve natrieme nátierku. Hrozienok je dosť a tak ju nezabudneme dať na každú jednohubky.

Komentáre k receptu Hrozienkové jednohubky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty