Hrianky s falošným tatarákom
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 20min.
- recept zobrazen: 56188x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
sladký kečup | |
soľ | |
1 ks | cibuľa krájaná na drobno |
korenie | |
100 g | syr eidam |
2 plátky | toustový chlieb |
2 ks | zemiaky |
1 ks | cesnak podľa chuti |
Postup prípravy receptu
Zemiaky uvarené v šupke olúpeme a na strúhadle nastrúhame. Pridáme cesnak, cibuľu, soľ, korenie všetko podľa chuti. Ďalej kečup a majorán. Všetko poriadne premiešame. HRIANKOVÝ chleba opečieme (možno použiť i hrianky z chleba) namažeme zmesou, posypeme strúhaným syrom a môžeme podávať. Kto chce môže si toast nechať zapiecť v rúre.