Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hovädzie plátky s podusenou mrkvou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 44019x
Hovädzie plátky s podusenou mrkvou

Jednoduchý recept, kde má svoje zastúpenie mäso i zelenina.

vytlačiť recept Hovädzie plátky s podusenou mrkvou
recept Hovädzie plátky s podusenou mrkvou
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

podľa potreby:

drvený farebný korenie
pálivá francúzska horčica
hovädzie mäso
soľ
olivový olej

príloha:

maslo
bylinková soľ
baby karotka

Postup prípravy receptu

Hovädzie mäso rozmrazíme, nakrájame na tenké plátky, ktoré osolíme, okoreníme drveným farebným korením a potrieme pálivú francúzskou horčicou. Pokvapkáme olivovým olejom a necháme asi hodinu preležať. Medzitým si pripravíme zeleninovú prílohu. Baby karotku osmažíme na masle dozlatista, trochu ju poprášime bylinkovou soľou, podlejeme troškou vody a podusíme. Karotka by mala byť mäkká. Hovädzie plátky orestujeme domäkka. Hovädzie plátky podávame s podusenú karotkou a hranolky. Na ozdobenie použijeme čerstvú zeleninu a doplníme o tatárskou omáčku.

Komentáre k receptu Hovädzie plátky s podusenou mrkvou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty