Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hovädzie minútkové roládky z roštenky

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 21872x
Hovädzie minútkové roládky z roštenky

Stredne prepečené minutkovej roládky z roštenky, ktoré ochucujú pestom.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Hovädzie minútkové roládky z roštenky
recept Hovädzie minútkové roládky z roštenky
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 plátky hovädzie roštenky

podľa chuti:

soľ
bazalkové pesto

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Mäso umyjeme, osušíme a okraje odrežeme. Potom mäso naklepeme na veľmi tenké plátky, ktoré potrieme z jednej strany olejom a bazalkovým pestom. Teraz si pripravíme potravinársku fóliu, na ktorú mäso preložíme tak, aby sa na okrajoch prekrývalo asi 1 cm. Pomocou tejto fólie zrolujeme mäso v roládu, ktorú ovážeme potravinárskym povrazom. Takto pripravené mäso prudko opekáme na oleji zo všetkých strán po 2 minútach. Potom teplotu zmiernime a roládku necháme ešte 2 minúty dopiecť. Odstránime povrázok a mäso šikmo nakrájame na plátky asi 1,5 cm hrubé. Hovädzie minutkovej roládky ochutené pestom majú hnedasté kôrku a stredu sú ružové, nie surové. Podávame je s zemiaky, hranolky a zeleninovými šalátmi.

Komentáre k receptu Hovädzie minútkové roládky z roštenky (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty