Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hovädzí vývar

  • polievky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 144522x
Hovädzí vývar

Výborná polievka pre všetky príležitosti.

vytlačiť recept Hovädzí vývar
recept Hovädzí vývar sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks petžel
1 balíček hovädzie mäso
1/2 ks zeler
1 - 2 ks Mrkva

podľa chuti:

soľ
mleté čierne korenie
vegeta

Postup prípravy receptu

Mäso umyjeme, vložíme do hrnca zalejeme studenou vodou a dáme variť. Všetko privedieme k varu, zoberiete penu a na miernom ohni mäso varíme asi hodinu. Ak sa voda vývaru, dolejeme ju. Ak chceme mäso mať rýchlejšie uvarené, môžeme ich nakrájať na menšie kusy. Mrkvy, petržlen a zeler očistíme. Po hodine vložíme zeleninu do vývaru s mäsom a varíme ďalších 30 minút. Jestli chceme vývar silnejší, povaríme mäso a zeleninu dlhšie. Pred dovarením polievku ochutíme korením, vegetu a prípadne trochou soli. Hovädzie vývar podávame s ryžou alebo s rezancami.

Komentáre k receptu Hovädzí vývar (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty