Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hovädzí vývar s mäsom a rezancami

  • polievky
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 139952x
Hovädzí vývar s mäsom a rezancami

V reštaurácii túto polievku nájdeme na každom jedálnom lístku, doma ju zvládneme aj hravo.

vytlačiť recept Hovädzí vývar s mäsom a rezancami
recept Hovädzí vývar s mäsom a rezancami sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 hrste vlasové rezance
1,5 l voda
1 ks hovädzie rebro
1 lyžica polievkové korenie hubové
1 kocka hovädzie bujón

Postup prípravy receptu

Rebro s bujóny a vodou dáme do tlakového hrnca a varíme približne 40 minút. Potom vyberieme kosť a oberú ju. Mäso nakrájame na malé kúsky. Mleté mäso vhodíme spolu s rezancami do vývaru a už len necháme dôjsť. Nakoniec vmiešame polievkové korenie. Polievku nevaríme, aby som v nej nerozvařili rezance. Iba ju podľa potreby na miernom ohni ohrievame. Keď sú rezance hotové, polievku môžeme podávať.

Komentáre k receptu Hovädzí vývar s mäsom a rezancami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty