Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Horúce jahody so zmrzlinou a vaječným koňakom

  • dezerty
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63196x
Horúce jahody so zmrzlinou a vaječným koňakom

Dobrota nielen pre hostí. Nie je určená deťom.

vytlačiť recept Horúce jahody so zmrzlinou a vaječným koňakom
recept Horúce jahody so zmrzlinou a vaječným koňakom sa mi páči
(Recept sa páči celkom 1x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks šľahačka v spreji
400 g zavárané jahody
200 g vanilková zmrzlina

podľa chuti:

80 ml vaječný koňak

podľa potreby:

mandľové lupienky
medovka

Postup prípravy receptu

Množstvo je na 4 poháre. Zavárané jahody zcedíme a veľa ohrejeme - najlepšie v miske v mikrovlnnej rúre - a rozdelíme do pohárov. Pridáme vanilkovú zmrzlinu a prelejeme vaječným koňakom. Poháre doplníme šľahačkou a môžeme ozdobiť mandľovými lupienkami a vetvičkou medovky. Ihneď podávame.

Komentáre k receptu Horúce jahody so zmrzlinou a vaječným koňakom (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty