Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Horárovske kotlety

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 25103x
Horárovske kotlety

Zapečené bravčové kotlety plnené salámou a syrom.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Horárovske kotlety
recept Horárovske kotlety
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

100 g lovecký saláma
1 kg bravčové kotlety
soľ
mleté čierne korenie
1 kelímok smotana
80 g plátkový údený syr
2 lyžice strúhaný syr
mletá sladká paprika
2 ks cibula
mletá štipľavá paprika
pažítka

podľa potreby:

olej

Postup prípravy receptu

Silnejšie plátky kotliet pozdĺžne nakrojíme, aby vznikli kapsičky. Tie zvnútra potrieme paprikou, korením a soľou. Do kapsičiek naukladáme plátky loveckého salámy, plátky údeného syra a čo bude vyčnievať ukrojíme a dáme dovnútra. Okraje kotliet pivnicou paličkou na mäso a spíchneme špáradlami. Myslivecké kotlety osolíme, okoreníme a posypeme červenou aj pálivou paprikou. Každú kotletu na rozohriatom tuku z oboch strán osmažíme a potom je naukladáme na pekáčik na nakrájanú cibuľu. Zalejeme smotanou a zvoľna upečieme. Pred dopečením posypeme myslivecké kotlety strúhaným syrom a dopečieme. Hotové myslivecké kotlety posypeme posekanou pažítkou a podávame so zemiakovou kašou alebo inak upravenými zemiaky.

Komentáre k receptu Horárovske kotlety (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty