Hermelínová nátierka so salámou
- chuťovky
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 10min.
- recept zobrazen: 65054x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
10 dkg | mäkký saláma |
1 ks | hermelín |
1 ks | sterilizované uhorky |
1 ks | majonéza |
2 ks | vajcia natvrdo |
podľa chuti: | |
mleté čierne korenie | |
plnotučná horčica | |
soľ |
Postup prípravy receptu
Vajcia uvaríme a ošúpeme. Hermelín, salámu, uhorku a vajcia natvrdo nastrúhame. Nastrúhané suroviny zmiešame. Do základu hermelínové nátierky vmiešame majonézu s horčicou a premiešame. Nakoniec nátierku so salámou ochutíme soľou, korením a dôkladne premiešame. Hermelínovou nátierku so salámou poriadne vychladíme. Potom nátierku natierame na čerstvé pečivo. Hermelínová nátierka sa hodí i na jednohubky alebo chlebíčky. Vždy ale vychladená.