Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Hermelín plnený hubami

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 3452x
Hermelín plnený hubami

Iná varianta vyprážaného hermelín.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Hermelín plnený hubami
recept Hermelín plnený hubami sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mletý kmín
1 lyžica Rama Culinesse
4 ks hermelín
olej na vyprážanie
čerstvo pomleté korenie
200 g huby
soľ

trojobal:

strúhanka
vajcia
hladká múka

Postup prípravy receptu

Nakrájané huby podusíme na rámom. Pridáme rascu, mleté čierne korenie a osolíme. Zmes necháme vychladnúť. Hermelín prekrojíme a vždy medzi dva plátky vložíme vychladnuté huby. Hermelíny obalíme v múke, rozšľahanom vajci a strúhanke. Je lepšie obaliť 2x. Pripravené hermelíny vložíme na 15 až 30 minút do mrazničky. Potom usmažíme v rozpálenom oleji. Hermelín plnený hubami podávame so zemiakmi v rôzne úprave, tatárskou omáčkou a čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Hermelín plnený hubami (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty