Hermelín plnený hubami
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 3452x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
mletý kmín | |
1 lyžica | Rama Culinesse |
4 ks | hermelín |
olej na vyprážanie | |
čerstvo pomleté korenie | |
200 g | huby |
soľ | |
trojobal: | |
strúhanka | |
vajcia | |
hladká múka |
Postup prípravy receptu
Nakrájané huby podusíme na rámom. Pridáme rascu, mleté čierne korenie a osolíme. Zmes necháme vychladnúť. Hermelín prekrojíme a vždy medzi dva plátky vložíme vychladnuté huby. Hermelíny obalíme v múke, rozšľahanom vajci a strúhanke. Je lepšie obaliť 2x. Pripravené hermelíny vložíme na 15 až 30 minút do mrazničky. Potom usmažíme v rozpálenom oleji. Hermelín plnený hubami podávame so zemiakmi v rôzne úprave, tatárskou omáčkou a čerstvou zeleninou.