Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Halušky s údeným mäsom a smotanovou omáčkou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 66283x
Halušky s údeným mäsom a smotanovou omáčkou

Recept na rýchly sýty pokrm pre všedný deň.

vytlačiť recept Halušky s údeným mäsom a smotanovou omáčkou
recept Halušky s údeným mäsom a smotanovou omáčkou sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 ks vajcia
200 g kyslá smotana light
3 strúčiky cesnak
50 g strúhaný Eidam
50 ml smotany
500 g Gnocchi
olej
250 g údené mäso varené
1 ks cibuľa malá

na ozdobu:

petržlen alebo pažítka

podľa chuti:

soľ a korenie

Postup prípravy receptu

Varené údené mäso nakrájame na menšie kúsky. Môže to byť aj šunka. Cibuľu nakrájame na kocky a cesnak na plátky. Syr nastrúhame, alebo kúpime už strúhaný. Najlepšie je Eidam. Obe smotany spojíme a rozšľaháme v nich vajcia. Gnocchi uvaríme podľa návodu. Na rozpálenom oleji speníme cibuľu a cesnak. Pridáme mäso, ľahko orestujeme a vlejeme smotanu s vajcom. Nakoniec vmiešame syr. Ihneď servírujeme s vopred pripravenými halušky. Zdobíme usekanou petržlenom.

Komentáre k receptu Halušky s údeným mäsom a smotanovou omáčkou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty