Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Guláš z muchotrávok rosacei

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 22349x
Guláš z muchotrávok rosacei

Ochutnajte tento výborný guláš bez mäsa.

Recept na 4 porcie.

vytlačiť recept Guláš z muchotrávok rosacei
recept Guláš z muchotrávok rosacei
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

mleté čierne korenie
1 - 2 lyžíc sadlo
1/2 kocky masox
soľ
mletá sladká paprika
Rasco
2 - 5 hrstí muchotrávka růžovka
1 lyžica paradajkový pretlak
1 - 2 lyžíc hladká múka
2 ks cibula

Postup prípravy receptu

Huby očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Na masti si speníme sekanou cibuľu, pridáme huby. Osolíme, riadne okoreníme a všetko osmažíme. Podlejeme vodou, zaprášime paprikou, pridáme masox a rascu. Dusíme asi 10 minút. Potom pridáme zápražku, ktorú sme si pripravila tak, že v rozpustenom masti som zamiešali hladkú múku. Tú necháme prejsť varom za stáleho miešania. Guláš z Masák varíme ďalších 10 minút. Na záver do guláša pridáme paradajkový pretlak, prípadne kečup. Dochutíme podľa chuti. Guláš z Masák podávame s čerstvým pečivom.

Komentáre k receptu Guláš z muchotrávok rosacei (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty