Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Guláš z hydinovej pečene

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 132762x
Guláš z hydinovej pečene

Guláš nemusí byť vždy len z hovädzieho, alebo bravčového mäsa. Skúste napríklad tento.

vytlačiť recept Guláš z hydinovej pečene
recept Guláš z hydinovej pečene sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

5 lyžíc sadlo
500 g hydinové pečeň
300 g cibula
2 dl mäsový vývar
soľ
1 lyžica Rasco
1 lyžica gulášová korenie
mleté čierne korenie
2 lyžice sladká paprika

Postup prípravy receptu

Cibuľu olúpeme a nasekáme. Pečeň očistíme a nakrájame na kúsky. Masť rozohrejeme a speníme na ňom cibuľu. Pridáme papriku, rascu, gulášová korenie a nakrájaná pečeň. Orestujeme je. Sú celkom rýchlo mäkká. Pečeň vyberieme, dáme na tanier, priklopíme poklopom, aby zostala teplá, a dorobíme omáčku. Tú osolíme, okoreníme, prilejeme vývar a povaríme. Nakoniec prepasírujeme, alebo môžeme rozmixovať. Ak je riedka, zahustíme ju strúhaným chlebom. Vložíme do nej späť prehriať pečeň. Podávame s houskovým knedľou a posypaným kolieskami cibule.

Komentáre k receptu Guláš z hydinovej pečene (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2018 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty