Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Guláš z diviaka

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 55820x
Guláš z diviaka

Recept na Kanc guláš.

vytlačiť recept Guláš z diviaka
recept Guláš z diviaka
 sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 l vývar z kostí
200 g slanina alebo slanina
3 ks cibula
800 g Kanc stehno (pliecko)

podľa chuti:

drvená rasca
mletý korenie
chilli korenie (feferónka)
citrónová šťava
soľ
mletá sladká paprika

podľa potreby:

hladká múka

Postup prípravy receptu

Slaninu nakrájanú na kocky necháme rozškvařit, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, osmažíme, vložíme na kúsky nakrájané mäso a rýchlo opečieme zo všetkých strán. Potom posypeme paprikou, pridáme soľ, korenie a rasca, podlejeme vývarom a zvoľna dusíme domäkka. Pred ukončením prípravy gulášu z diviačia podľa chuti pridáme čili alebo čerstvú feferónku. Zahustíme múkou rozmiešanou vo vode a dochutíme citrónovou šťavou. Guláš z diviačia podávame s chlebom alebo s knedľou.

Komentáre k receptu Guláš z diviaka (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2023 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty