Grilovaný hrášok
- prílohy
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 30min.
- recept zobrazen: 23610x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 balíček | mrazený hrášok |
drvená rasca | |
1/2 hrste | korenie na grilovanú zeleninu |
olivový olej |
Postup prípravy receptu
Plech vymažeme olivovým olejom. Vsypeme mrazený hrášok, "roztiahneme" po plechu a bohato posypeme korením na grilovanú zeleninu, pridáme trochu drveného kmínu. Rúru predhrejeme na 180 ° C a zapneme funkciu gril. Hrášok máme do 20 minút hotový - dozlatista zapečený, mäkký, pritom chrumkavý. Grilovaný hrášok podávame ako prílohu treba k mäsovým pokrmom, dobre doplní aj zemiakovú kašu. Je dobrý teplý aj studený.