Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Grilovaný bravčový bok

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 132243x
Grilovaný bravčový bok

Pokrm predovšetkým pre tých, ktorí dávajú prednosť tučnejším mäsám.

vytlačiť recept Grilovaný bravčový bok
recept Grilovaný bravčový bok sa mi páči
(Recept sa páči celkom 2x)
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

2 lyžice grilovacie korenie
100 ml barbeque omáčka
700 g bravčový bok

Postup prípravy receptu

Bravčový bok rozkrájame na tenké plátky. Plátky rozložíme na plech az oboch strán dobre potrieme barbeque omáčkou a veľa okoreníme. Gril v rúre rozpálime na 250 ° C. Bučková marinované plátky rozložíme na grilovací rošt az každej strany grilujeme asi 10 až 12 minút. Pod rošt vsunieme plech, do ktorého odchytávajú vypečenou šťavu a tou mäso znovu potierame. Grilovaný bravčový bok podávame s čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Grilovaný bravčový bok (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2019 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty