Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Gratinovaný pangas

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 30824x
Gratinovaný pangas

Rybie filé pangas zapekáme s kyslou smotanou a strúhaným syrom. Podávame s opékaným zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Gratinovaný pangas
recept Gratinovaný pangas sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

3 lyžičky kapary
1 ks kyslá uhorka
1 lyžica horcica
200 ml kyslá smotana
50 g slanina
50 g strúhaný tvrdý syr
500 g rybie filé pangas

podľa chuti:

soľ

podľa potreby:

citrónová šťava
maslo

Postup prípravy receptu

Mrazené filé necháme asi 1 hodinu povoliť, potom ich umyjeme, osušíme a pokvapkáme šťavou z 1 citróna a osolíme. Potrieme horčicou a posypeme nakrájanou uhorkou a kapary. Zapekacie misu vytrieme maslom, vložíme do nej pripravené filé, ktoré zalejeme kyslou smotanou a posypeme strúhaným syrom. Pečieme v horúcej rúre do ružova. Gratinované filety pangas podávame s opečenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.

Komentáre k receptu Gratinovaný pangas (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty