Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Gobbetti s Bolonskou omáčkou

  • hlavné chody
  • italská kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63716x
Gobbetti s Bolonskou omáčkou

Rýchle cestoviny s bravčovým a Bolonská sladkokyslou omáčkou.

Recept na 2 porcie.

vytlačiť recept Gobbetti s Bolonskou omáčkou
recept Gobbetti s Bolonskou omáčkou
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

sójová omáčka
250 g bravčová stehno
grilovacie korenie
15 dkg strúhaný syr
1 pohár Bolonská omáčka
1/3 balíčku cestoviny

Postup prípravy receptu

Bravčové mäso nakrájame na kúsky alebo na rezance (ako na čínu). Dáme variť vodu potrebnú na prípravu cestovín. Na panvici rozohrejeme olej. Kúsky mäsa okoreníme grilovacím korením a sprudka orestujeme na panvici s olejom. Ľahko pokvapkáme sójovou omáčkou a necháme mäso ešte chvíľu piecť. Do vriacej vody nasypeme gobbetti alebo iné cestoviny. K mäsu nalejeme sladkokyslou Bolonská omáčka s ananásom alebo zeleninou. Pohári od omáčky vypláchneme trochou vody a nalejeme aj na panvicu. Zmes premiešame, zakryjeme pokrievkou a necháme dusiť asi 5 minút. Medzitým nastrúhame syr. Zmes aj cestoviny sa dokončí takmer súčasne. Scedíme cestoviny, naservíruje na taniere a doprostred každej porcie návrším zmes mäsa s Bolonská omáčkou. Rýchlo zasypeme syrom, aby sa krásne roztiekla. Gobbetti s Bolonská omáčkou podávame s kečupom.

Komentáre k receptu Gobbetti s Bolonskou omáčkou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2024 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty