Varenie.sk na Facebooku
Prihlásenie

Gnocchi s údeným mäsom, špenátom a smotanou

  • hlavné chody
  • česká kuchyňa
  • doba prípravy:
  • recept zobrazen: 63418x
Gnocchi s údeným mäsom, špenátom a smotanou

Tip na rýchly obed.

vytlačiť recept Gnocchi s údeným mäsom, špenátom a smotanou
recept Gnocchi s údeným mäsom, špenátom a smotanou
 sa mi páči
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie

Ingrediencie

1 porcie mrazený listový špenát
1 balíček zemiakové gnocchi
1 kelímok sladká smotana
200 g údená krkovička

na ozdobu:

100 g syr

podľa chuti:

cesnak

Postup prípravy receptu

Zemiakové gnocchi uvaríme podľa návodu na obale a scedíme. Cesnak olúpeme a nasekáme najemno alebo prelisujeme. Syr nastrúhame. Údené mäso nakrájame na kocky. Gnocchi zmiešame s údeným, špenátom, pridáme cesnak a zalejeme smotanou, posypeme syrom. Gnocchi s údeným, špenátom a smotanou pečieme v rúre na 180 ° C asi 30 minút. Gnocchi s údeným, špenátom a smotanou ihneď podávame. Pre obmenu môžeme pridať akúkoľvek zeleninu, syr tehlu ale aj nivu alebo hermelín.

Komentáre k receptu Gnocchi s údeným mäsom, špenátom a smotanou (0 komentárov)

Pridajte komentár, budete prvý/prvá!
Přidejte váš komentář k receptu
© Varenie.sk 2022 | Odkazy na zaujímavé stránky | Kontakt | Nejlepší recepty