Gnocchi s údeným mäsom, špenátom a smotanou
- hlavné chody
- česká kuchyňa
- doba prípravy: 60min.
- recept zobrazen: 63910x
Uložiť recept do mojej kuchárky
je nutné prihlásenie
je nutné prihlásenie
Ingrediencie
1 kelímok | sladká smotana |
200 g | údená krkovička |
1 porcie | mrazený listový špenát |
1 balíček | zemiakové gnocchi |
na ozdobu: | |
100 g | syr |
podľa chuti: | |
cesnak |
Postup prípravy receptu
Zemiakové gnocchi uvaríme podľa návodu na obale a scedíme. Cesnak olúpeme a nasekáme najemno alebo prelisujeme. Syr nastrúhame. Údené mäso nakrájame na kocky. Gnocchi zmiešame s údeným, špenátom, pridáme cesnak a zalejeme smotanou, posypeme syrom. Gnocchi s údeným, špenátom a smotanou pečieme v rúre na 180 ° C asi 30 minút. Gnocchi s údeným, špenátom a smotanou ihneď podávame. Pre obmenu môžeme pridať akúkoľvek zeleninu, syr tehlu ale aj nivu alebo hermelín.